28. September 2023

Nervos blockchain-team med desentralisert videoleveringsplattform

Nervos blockchain-team med desentralisert videoleveringsplattform Theta Network

Nervos, en blockchain fra Kina, kunngjorde i dag et nytt partnerskap med THETA.tv, en desentralisert videoapplikasjon drevet av Theta Network, for å bringe eksklusivt live videoinnhold til det globale kryptosamfunnet. Markedsføringspartnerskapet vil gjøre det mulig for både Nervos og Theta å drive brukere og engasjement gjennom økt innhold og eksponering.

For å gi den nyeste utviklingen i økosystemet, holder Nervos ofte AMA (Ask Me Anything) -økter for nye initiativer, ildsjatter med Bitcoin Bank økosystempartnere og utviklere og andre live-arrangementer til fordel for samfunnet. Som det første initiativet i partnerskapet med Theta, vil Nervos være vert for en serie live AMAer eksklusivt på Theta.tv, den ledende blockchain-streamingplattformen med millioner av seere over hele verden.

Wes Levitt, strategileder hos Theta Labs sa: “Som den ledende desentraliserte videoapplikasjonen bygget på blockchain, har Theta samarbeidet med mange vellykkede prosjekter, og vi anerkjenner deres bidrag til blockchain-rommet. Vi er glade for å samarbeide med Nervos for å bringe engasjerende direktesendinger til THETA.tv og ønske en rekke nye brukere velkommen til nettverket. “

PC-, mobil-, Smart TV- eller IoT-enheter

Theta Network lar brukerne tjene tokenbelønninger for å videreformidle video til andre brukere i nærheten, og gjør det mulig for eksisterende videoplattformer å utdype seerengasjement, øke inkrementelle inntekter og redusere eksisterende innholdsleveringsnettverk (CDN). Brukere tjener belønninger ved å videreformidle video på et peer-to-peer-nettverk, og bruke overflødig båndbredde på alle PC-, mobil-, Smart TV- eller IoT-enheter. Når Nervos live streamer videoer på THETA.tv, vil seerne få muligheten til å tjene Theta Fuel-tokens på THETA.tv. for å se og dele innholdet.

Nervos medstifter Terry Tai sa: “Theta utnytter blockchain-teknologien for å skape noe virkelig innovativt, så det er ingen overraskelse at videonettverket allerede er populært blant esportsfans, spillere og blockchain-entusiaster. Vi ser frem til å bringe vårt unike perspektiv på blockchain og crypto-verdener til THETA.tvs voksende publikum når vi introduserer samfunnet vårt for en ny og engasjerende måte å samhandle med vårt økosystem. “

I tillegg til et innledende innholdssamarbeid, utforsker Nervos og Theta også dypere integrasjoner for å utnytte hverandres samfunn og desentraliserte infrastrukturer, og utvide deres kollektive rekkevidde innen blockchain- og kryptovalutaindustrien.